Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο Μάγειρας είναι υποχρεωμένος να τη διατηρεί καθαρή. Ο σκούφος πρέπει να έχει ύψος και αν είναι δυνατόν από το επάνω μέρος να έχει τρύπα, ώστε να αερίζεται καλά το κεφάλι.
Ο λαιμοδέτης πρέπει να δένεται από το έξω μέρος της μπλούζας, όπως η γραβάτα.

Η μπλούζα πρέπει να είναι σταυρωτή για δύο κυρίους λόγους :

  • για να είναι ο μάγειρας καλύτερα προστατευμένος από τη θερμότητα,
  • για να μπορεί σε περίπτωση λεκιάσματος να την κουμπώσει αντίθετα και να είναι πάλι ευπαρουσίαστος.

Η ποδιά πρέπει να είναι μακριά τουλάχιστοςν μέχρι το γόνατο ή και μακριά, μέχρι κάτω. Το τορσόν πρέπει ο μάγειρας να το έχει στη μέση του πάντα γιατί είναι απαραίτητο κάθε στιγμή.

Τα παπούτσια πρέπει να είναι μαύρα από δέρμα. Κάθε μάγειρας πρέπει να έχει 3 ή 4 ενδυμασίες. Πρέπει να αλλάζει μαντήλι λαιμού, ποδιά και τορσόν καθημερινά και όποτε αισθάνεται λερωμένος, γιατί η καλή εμφάνιση του μάγειρα αντανακλά την αντίστοιχη καλή ποιότητα της κουζίνας του.

Οπότε ανακεφαλιώνοντας ένας μάγειρας για την ενδυμασία του χρειάζεται ένα σκούφο λευκό, λαιμοδέτη, ζακέτα λευκή, παντελόνι καρό ή γκρίζο, ποδιά λευκή και τορσόν.

comments

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!