O- Μπλε (ελαφρύ ψήσιμο : είναι το πολύ γρήγορο ψήσιμο όπου σχηματίζει απλώς μια κρούστα καραμελιζέ. Και από τις δύο πλευρές πρέπει να είναι ακόμη στην ωμή κατάσταση, εσωτερικώς μολέ και ελαφρώς χλιαρό προς το κρύο.
Σενιάν (μέτριο προς ωμό) : είναι το γρήγορο ψήσιμο. Το κρέας είναι κόκκινο εσωτερικά και χλιαρό στο μέσον. Σχηματίζει μια ελαφριά κρούστα εξωτερικά και όταν το πιέσουμε ελαφρώς με το δάκτυλο τότε βγάζει άιμα.
Α-πουάν (μέτριο προς καλοψημένο) : είναι το αρκετά σιγανό ψήσιμο. Εάν τα κομμάτια είναι χονδρά, το κρέας είναι ροζέ εσωτερικά. Η κρούστα εξωτερικά είναι ερκετά ψημένη. Το εσωτερικό και το εξωτερικό να είναι ζεστό και όταν το πιέσουμε με το δάκτυλο μας να βγάζει υγρά και αίμα ροζέ στην επιφάνεια.
Μπιεν κιουί (καλοψημένο) : είναι το πολύ σιγανό ψήσιμο, όπου το κρέας δεν είναι πια ροζέ, αλλά σκούρο προς το ξανθό στο μέσον. Αν το πιέσουμε είναι σκληρό και βγάζει καθαρό υγρό.