Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

O- Μπλε (ελαφρύ ψήσιμο : είναι το πολύ γρήγορο ψήσιμο όπου σχηματίζει απλώς μια κρούστα καραμελιζέ. Και από τις δύο πλευρές πρέπει να είναι ακόμη στην ωμή κατάσταση, εσωτερικώς μολέ και ελαφρώς χλιαρό προς το κρύο.

Σενιάν (μέτριο προς ωμό) : είναι το γρήγορο ψήσιμο. Το κρέας είναι κόκκινο εσωτερικά και χλιαρό στο μέσον. Σχηματίζει μια ελαφριά κρούστα εξωτερικά και όταν το πιέσουμε ελαφρώς με το δάκτυλο τότε βγάζει άιμα.

Διαβάστε περισσότερα: Βαθμοί ψησίματος του κρέατος στη σχάρα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ο Μάγειρας είναι υποχρεωμένος να τη διατηρεί καθαρή. Ο σκούφος πρέπει να έχει ύψος και αν είναι δυνατόν από το επάνω μέρος να έχει τρύπα, ώστε να αερίζεται καλά το κεφάλι.
Ο λαιμοδέτης πρέπει να δένεται από το έξω μέρος της μπλούζας, όπως η γραβάτα.

Διαβάστε περισσότερα: Από τι αποτελείται η ενδυμασία του μάγειρα ;

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!