O- Μπλε (ελαφρύ ψήσιμο : είναι το πολύ γρήγορο ψήσιμο όπου σχηματίζει απλώς μια κρούστα καραμελιζέ. Και από τις δύο πλευρές πρέπει να είναι ακόμη στην ωμή κατάσταση, εσωτερικώς μολέ και ελαφρώς χλιαρό προς το κρύο.
Σενιάν (μέτριο προς ωμό) : είναι το γρήγορο ψήσιμο. Το κρέας είναι κόκκινο εσωτερικά και χλιαρό στο μέσον. Σχηματίζει μια ελαφριά κρούστα εξωτερικά και όταν το πιέσουμε ελαφρώς με το δάκτυλο τότε βγάζει άιμα.
Διαβάστε περισσότερα: Βαθμοί ψησίματος του κρέατος στη σχάρα
Ο Μάγειρας είναι υποχρεωμένος να τη διατηρεί καθαρή. Ο σκούφος πρέπει να έχει ύψος και αν είναι δυνατόν από το επάνω μέρος να έχει τρύπα, ώστε να αερίζεται καλά το κεφάλι.
Ο λαιμοδέτης πρέπει να δένεται από το έξω μέρος της μπλούζας, όπως η γραβάτα.
Διαβάστε περισσότερα: Από τι αποτελείται η ενδυμασία του μάγειρα ;
Σελίδα 2 από 2